Zaproszenie na Szczyt Państw Estelli-Vaarlandu

Norbert de Catalan Stempel

Zaproszenie na Szczyt Państw Estelli-Vaarlandu

Post autor: Norbert de Catalan »

Obrazek

ZAPROSZENIE
Walencja, dnia 31. miesiąca lipca roku 2024.
Jego Królewska Mość Norbert I de Catalán w imieniu własnym oraz Rady Generalitatu Królestwa Skarlandu ma zaszczyt zaprosić Delegację Carstwa Rusowskiego na Szczyt Państw Estelli-Vaarlandu "EV2024" w Walencji, który planowo rozpocznie się 5 sierpnia 2024 roku. Głównym przedmiotem obrad będzie Traktat Estellański / Traktat Vaarlandzki zaproponowany przez Władców Królestwa Skarlandu i Rzeczpospolitej Obojga Narodów, a także kwestia dalszej współpracy na kontynencie. Wyznaczony termin rozpoczęcia obrad jest dość ekspresowy z uwagi na dyskusje jakie toczą się lub toczyły wokół samego Traktatu. Termin zakończenia szczytu określą przedstawiciele lub delegacje w trakcie trwania szczytu.
Prosimy o potwierdzenie obecności przedstawiciela lub delegacji do dnia 4 sierpnia na forum Królestwa Skarlandu lub discord.

/-/ Norbert I de Catalán, El Rey

PODPIS KRÓLA SKARLANDU
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Maria Fiodorowna Stempel
Jej Cesarska Mość
Jej Cesarska Mość

Re: Zaproszenie na Szczyt Państw Estelli-Vaarlandu

Post autor: Maria Fiodorowna »

Przepraszam za opóźnienia w odpowiedzi. Natychmiast wysyłam posła Romadonowa!
Obrazek
Obrazek
Jej Cesarska Mość Maria I Fiodorowna, z Bożej Łaski Cesarzowa i Samodzierżczyni Rusowii, księżna krupijska
Awatar użytkownika
Aleksandr Fiodorowicz Kierienski Stempel
Baron
Baron

Post autor: Aleksandr Fiodorowicz Kierienski »

Cieszę się,że udało się wysłać naszego przedstawiciela, bo sprawa jest bardzo ważna i prestiżowa dla Imperium, a opinia międzynarodowa ma oczy zwrócone na nas.

Zbyt późno przeczytałem post powyżej...
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański Stempel

Post autor: Fryderyk Orański »

Aleksandr Fiodorowicz Kierienski pisze: 11 sie 2024, 20:02 Cieszę się,że udało się wysłać naszego przedstawiciela, bo sprawa jest bardzo ważna i prestiżowa dla Imperium, a opinia międzynarodowa ma oczy zwrócone na nas.

Zbyt późno przeczytałem post powyżej...
Ten przedstawiciel to się chyba gdzieś zagubił po drodze. Może zgubił się / utknął w Cesarstwie Niemieckim (Leży po drodze z Rusowii do Skarlandu, choć lepiej byłoby chyba dla Rusowii podróżować przez morze do Walencji...)?
Póki co nawet z ograniczonej perspektywy, gdyż niewiele mogę i w praktyce staję się obserwatorem tego wydarzenia, to nie zaobserwowałem czcigodnego posła z Rusowii w Recepcji...
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

Obrazek
Awatar użytkownika
Aleksandr Fiodorowicz Kierienski Stempel
Baron
Baron

Post autor: Aleksandr Fiodorowicz Kierienski »

Niestety, nie mam wpływu na dyplomację za bardzo :roll:
Norbert de Catalan Stempel

Post autor: Norbert de Catalan »

Pragnę zakomunikować iż Kortezy Generalne Królestwa Skarlandu jako pierwsze wyraziły zgodę na ratyfikację Traktatu Vaarlandzkiego. Pragniemy również przypomnieć, że delegacja Rusowii dotychczas nie pojawiła się na Szczycie Estelli-Vaarlandu przez co sama pozbawiła się prawa decydowania o losach kontynentu.
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gabinet Jej Cesarskiej Mości”