RMAW - temat ogólny
-
Heinz-Werner Grüner • Stempel
-
Re: RMAW - temat ogólny

A tak na poważnie, za pięć dni ruszamy w podróż z "MikoMikołajem" by poraz ostatni w tym roku doznać przyjemności uczestnictwa w rajdzie organizowanym przez RMAW. Ja już to czuje, a Wy?
Trasa rajdu jest już zupełnie znana, pozostaje kwestia odrycia jak wygląda w tym roku kwestia przepraw wodnych. te będą naprawdę zaskakujące, ale i przez to bardzo atrakcyjne!
A już tylko jutro można zgłaszać swoje wsparcie finansowe jako mecenat rajdu! Nie bądź żyła wydaj zbędne grosiki.
A jak już chcesz testować - ŚMIAŁO!
Nie wiesz nic o RMAW? Chyba przespałeś ostatnie 5 lat w mikro, ale pomogę - RMAW.pl
-

No to jeszcze raz informuje co i gdzie:
Trasa rajdu . Przeprawy jednak zostają standardowe.
Zakończyliśmy również zbieranie "darczyńców". Tak wygląda panel sponsorski:

No i najważniejsze- Testy, testy!
A o samej organizacji dowiesz się więcej z RMAW.pl
-

Czekanie na start rajdu jest dla mnie zawsze mocno stresujące. W sumie to nie wiem czemu. Ot, chyba taka przypadłość "organizatorska". Natomiast jedną z przyjemniejszych chwil jest rozdawanie numerów startowych. A to miało miejsce dzisiaj w godzinach porannych. Mam nadzieję, że każdy kto planuje udział w Sarmackim Rajdzie Bożonarodzeniowym takowy otrzymał. Jeśli nie, nie jest jeszcze za późno, zapraszam do prywatnego kontaktu!
P.S. WKW Fatimo, vielen dank za dzisiaj. Pomału przestawałem już wierzyć.
Do zobaczenia na sarmackiej ziemi!

-

-
Nie ma jak imieniki mamusi, więc z opóźnieniem, ale wyniki rozsyłam!
Rzopoczęliśmy Sarmacki Rajd Bożonarodzeniowy!
OS2

Rzopoczęliśmy Sarmacki Rajd Bożonarodzeniowy!
OS2

-
-
OS 5 za nami!

Na czele, zgodnie z oczekiwaniami Orjon Surma i Albert f. de Espada. Tuz za nimi pierwszy z sarmacką flagą na automobilu, Pavel v.d.Gibson, a dalej Anastasia Windsachen i kolejni Sarmaci Prokrustes i Fatima Popow-Chojnacka. Bez strat czasowych mamy jeszcze tylko Ignacego Kowalskiego. Jedziemy dalej. Widzimy się o 15-stej!

Na czele, zgodnie z oczekiwaniami Orjon Surma i Albert f. de Espada. Tuz za nimi pierwszy z sarmacką flagą na automobilu, Pavel v.d.Gibson, a dalej Anastasia Windsachen i kolejni Sarmaci Prokrustes i Fatima Popow-Chojnacka. Bez strat czasowych mamy jeszcze tylko Ignacego Kowalskiego. Jedziemy dalej. Widzimy się o 15-stej!
-
-