List Patriarchy Walencji
- Juan de la Cerda • Stempel
List Patriarchy Walencji

(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia,
Sumo Pontífice, Obispo Universal etc.
Sumo Pontífice, Obispo Universal etc.
- Sekretarz Spraw Wewnętrznych Królestwa Skarlandu
- Gubernator Królewski Korony Królestwa Wschodniej Estelli
- Wykładowca w Instytucie Prawa i Administracji na de la Real Academia de Skarland.
- Gubernator Królewski Korony Królestwa Wschodniej Estelli
- Wykładowca w Instytucie Prawa i Administracji na de la Real Academia de Skarland.

- Maria Fiodorowna • Stempel
- Jej Cesarska Mość

Re: List Patriarchy Walencji
Jej Cesarska Wysokość Maria I Fiodorowna,
Cesarzowa i Samodzierżczyni Rusowii
Cesarzowa i Samodzierżczyni Rusowii
Jego Świątobliwość Juan de La Cerda,
Patriarcha Kościoła Chrześcijańskiego Walencji
Patriarcha Kościoła Chrześcijańskiego Walencji
Wasza Świątobliwość,
Z prawdziwą wdzięcznością przyjęłam Wasz list gratulacyjny, przesłany z okazji objęcia przeze mnie tronu Imperium Rusowskiego. Proszę przyjąć moje serdeczne podziękowania za życzliwe słowa, pamięć oraz modlitwę, które przyjmuję z należnym szacunkiem i uznaniem.
W tym szczególnym momencie dla mnie i dla Imperium Rusowskiego wyrazy Waszej uprzejmości stanowią cenne świadectwo dobrej woli i duchowej życzliwości, za co pozostaję szczerze zobowiązana.
Proszę przyjąć zapewnienie o mojej wysokiej estymie oraz najlepsze życzenia zdrowia i pomyślności w dalszej posłudze.
Z prawdziwą wdzięcznością przyjęłam Wasz list gratulacyjny, przesłany z okazji objęcia przeze mnie tronu Imperium Rusowskiego. Proszę przyjąć moje serdeczne podziękowania za życzliwe słowa, pamięć oraz modlitwę, które przyjmuję z należnym szacunkiem i uznaniem.
W tym szczególnym momencie dla mnie i dla Imperium Rusowskiego wyrazy Waszej uprzejmości stanowią cenne świadectwo dobrej woli i duchowej życzliwości, za co pozostaję szczerze zobowiązana.
Proszę przyjąć zapewnienie o mojej wysokiej estymie oraz najlepsze życzenia zdrowia i pomyślności w dalszej posłudze.
Z wyrazami najwyższego poważania,