Rozmowa z Ambasadorem CN
- Aleksandr Fiodorowicz Kierienski
Rozmowa z Ambasadorem CN
Szanowny Panie @Friedrich von Baden , ja się chętnie jako Minister Gospodarki dowiem więcej o tym raporcie, który wysmarowali panowie z panem @Borys Zamycki na temat złóż i jakiś link też bym chętnie zobaczył, jeśli to możliwe )
Niecierpliwie czekam na odpowiedź!
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
Re: Rozmowa z Ambasadorem CN
Oczywiście udzielę z chęcią Panu Ministrowi wszelkich informacji.Aleksandr Fiodorowicz Kierienski pisze: ↑16 lip 2024, 20:26 Szanowny Panie @Friedrich von Baden , ja się chętnie jako Minister Gospodarki dowiem więcej o tym raporcie, który wysmarowali panowie z panem @Borys Zamycki na temat złóż i jakiś link też bym chętnie zobaczył, jeśli to możliwe )
Zbieranie danych i badanie ziem Rusowii trochę zajęło. Była to wymagająca praca. Udało się. Myślę, że Rusowia jak i Niemcy będą mogły z tego skorzystać.
Chciałbym aby niemieckie przedsiębiorstwa zawarły z Rusowią umowy dające naszym firmom prawa do wydobycia surowców.
Friedrich III. Großherzog von Baden
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
Oczywiście, choć musimy jeszcze ustalić podział łupów
75% dla Rusowii, 25% dla Niemiec?
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
Jeszcze przed mianowaniem Ekscelencji Ministra w rozmowach z władzami Rusowii przewijał się bardziej powiedzmy sprawiedliwy podział surowców. Oczywiście odpowiednio wynagrodzony rusowskimi rublami.Aleksandr Fiodorowicz Kierienski pisze: ↑21 lip 2024, 12:57 Oczywiście, choć musimy jeszcze ustalić podział łupów
Rozumiem. Co w takim razie CN jest w stanie nam zaproponować w sprawie podziału?
- Friedrich von Baden
- Kontakt:
Proponuję tak. Np. IG Farben podpisuje z Rusowią umowę na wydobycie ropy w jakimś miejscu. 50% wydobytej ropy idzie dla Was, 50% dla nas.Aleksandr Fiodorowicz Kierienski pisze: ↑21 lip 2024, 23:16 Rozumiem. Co w takim razie CN jest w stanie nam zaproponować w sprawie podziału?
Wartość umowy określiłbym powiedzmy na 500-600 RUR za roczną licencję na wydobycie.
Do tego przecież Skarb Państwa Rusowskiego zyska pieniądze za każdy mój post jaki publikuję na waszym forum. Więc będziecie mieli zysk dla państwa z tego, że ja będę u Was pisał posty dotyczące wydobycia i dotyczące narracji.
Taka jest moja propozycja, oferta ws. wydobycia ropy.
No cóż, propozycja Szanownego Pana brzmi sensownie i logicznie, więc się całkowicie zgadzam.
Proponuję toast za przyjaźń rusowsko-niemiecką
Za udane wspólne interesy )
Proponuję toast za przyjaźń rusowsko-niemiecką
Za udane wspólne interesy )