RMAW - temat ogólny

Miejsce dyskusji mieszkańców.
Heinz-Werner Grüner

Re: RMAW - temat ogólny

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Obrazek
Witajcie sympatycy "cyrku Grünera" pod pięknym szyldem RMAW! Tym razem udamy się w moje rodzinne strony. Przed nami 2.Rajd Szarotki!

Już teraz chciałbym Was zaprosić do udziału w zabawie. Będzie to wyjątkowe wydarzenie, gdyż pierwszy raz, na życzenie Edli, zawody odbędą się w tygodniu! Sprawdzimy jak wiele jesteście w stanie poświęcić. :)

Kto chciałby dołączyć do świata wyścigów samochodowych, a jeszcze tego nie uczynił zapraszam by zgłaszać się do siedziby RMAW, w dziale zgłoszeń kierowców.

Każdy rajd nie odbyłby się bez nagród, a więc i udziału sponsorów. Osoby/instytucję/przedsiębiorstwa zachęcam do tego! W dziale głównym jeszcze dziś powstanie wątek by można to uczynić.

Wstępie można także już podejrzeć trasę rajdu po Szarotkowej Krainie. Masz ochotę to zapraszamy!

No i na koniec link do naszej strony, gdzie znajdziecie wiele przydatnych informacji odnośnie RMAW... :)
Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Obrazek

Pomału rozkręcamy maszynę o nazwie 2.Rajd Szarotki. W Kotlinie spotka nas, jak zawsze, wiele zaskakujacych miejsc, wiele ciekawych przeżyć, ale i wspaniałe widoki rekompensujące wysiłek.

Nie zwlekając przekazuje, że można już oficjalnie wesprzeć RMAW i tenże rajd poprzez sponsoring. Zapraszam do przejrzenia szczegółów.

Kto chce dołaczyć do stawki - zgłasza się tutaj.

Tego jeszcze nie było! Ostatni dzień to wizyta w Glänzbergu i jazda kilku rund po nowopowstałym torze Glänzbergring! Zachęcam do zwiedzenia, choćby jako turysta!A podczas imprezy, to może być spore wyzwanie dla nauczonych jazdy po trudnych warunkach rajdowców. Tym razem szybkość, ostre zakręty i równiutki asfalt mogą zaskoczyć nie jednego!

Chcących lepiej zaznajmić się z działanością rajdową zapraszam na rmaw.pl
Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Zostało dziesięć dni. A Ty już zdecydowałeś czy weźmiesz udział?

rmaw.pl
Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Obrazek

Dziś króciutko, ale treściwie:

Dziś via discord, rozpocząłem "zapytania o udział". Kto nie dostał takowego, a chciałby wziąć udział, zapraszam do kontaktu!

Trasa powstaje - do wgladu o tutaj .

Masz kasę, oddaj nam trochę - zostań mecenasem rajdu!

Chcesz dołączyć do stawki - zgłaszaj się.

No i wszystko inne na rmaw.pl
Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Wczoraj zabrakło "ósemki", z lenistwa, przyznam się, ale za to dziś sporo ciekawostek i informacji !
(no i dodatkowa grafika ;) )

Obrazek

Został TYDZIEŃ do startu rajdu w Kotlinie Edelweiss. tak, tydzień, przypominam, że startujemy w środę, a kończymy w piątek! Nie zapomnij, drogi kierowco, drogi obserwatorze!

No, ale co dalej słychać w naszym cyrku wyścigowym? Mamy już trasę - odcinki specjalne ustawione - teraz czas na ich upiększanie,a uwierzcie mi, będzie wspaniale. Już się nie mogę doczekać jak uzupełnimy wszystko...
Radzę zerknąć na godziny, na daty i tak dalej... Kto wie czy akurat nie masz przewidzianej randki, czy wizyty u dentysty. Pomyśl nad zmianą planów. ;)

Czy ktoś jeszcze chętny do jazdy? Tak, to zapraszam do kontaktu, gdziekolwiek, ale najlepiej discord, forum Edelweiss...

Sponsoring - ważna sprawa - oprócz realnej nagrody pieniężnej, można także zarobić krocie na uczestnictwie. A wygrywa każdy, kto ukończy! Do tego potrzebna jest jednak pomoc "dobrych duszyczek".
Jak zostać mecenasem 2.Rajdu Szarotki
Czas się kończy - zbieramy środki do soboty włącznie...

Chcesz dołączyć do stawki - zgłaszaj się.

rmaw.pl
Heinz-Werner Grüner

Obrazek
Drodzy Kierowcy,
Już jutro zaczynamy dystrybuować numery startowe dla was. Bądźcie czujni! I nie przepychajcie się w kolejce. :)

Do startu pozostało mniej niż tydzień. Osobiście jestem niezwykle podekscytowany, gdyż przejedziemy ponownie przez obszary mojej kochanej Szarotkowej Krainy. To naprawdę ważne wydarzenie, do którego szczególnie zachęcam.
Nie byłbym sobą gdybym i w tym wypadku nie zaprosił wszystkich sympatyków Kotliny na Schmelzfest, czyli nasze roztopy - oficjalne obchody uznania naszej niepodległości, które nie trwają jeden dzień, bo po co. My świętujemy aż 15 dni i nocy! Przy ognisku trwa biesiada, gdzieś w oddali ktoś gotuje, za rogiem odbywają się zawody strzeleckie, a tam śpiewają, skaczą na nartach i tak dalej... Zachęcam już dziś. Zaczynamy 1 marca!

No, ale wracając do rajdu - trasa jest, numerki jutro, chętni mogą się zgłaszać, a sponsorzy wspierać.

INFORMACJA TECHNICZNA: Ostatni wyścig tego sezonu, 2. Rajd Orientyki 1925 odbędzie się w dniach 28-30 marca, a nie jak planowano dwa tygodnie wcześniej. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy.
A trasa, trasa niech pozostanie na razie niespodzianką!

Czy o czymś zapomniałem? Pewnie tak, ale tego dowiecie się już z rmaw.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Restauracja "Katiusza"”