Trzecie posiedzenie Dumy
- Aleksandr Fiodorowicz Kierienski
Trzecie posiedzenie Dumy
Drodzy Deputowani!
Na prośbę JIW składam wniosek o dwudniowe głosowanie w sprawie projektu ustawy o majątkach ziemskich w Carstwie Rusowii
Proszę Szanownych Deputowanych o zapoznanie się z jej projektem
Oto link:
viewtopic.php?t=78
Korzystając z okazji, ponieważ będę zajęty podczas nadchodzących dni do poniedziałku, pragnę oddać swój głos już teraz
Mój głos w tej sprawie to: ZA!
Na prośbę JIW składam wniosek o dwudniowe głosowanie w sprawie projektu ustawy o majątkach ziemskich w Carstwie Rusowii
Proszę Szanownych Deputowanych o zapoznanie się z jej projektem
Oto link:
viewtopic.php?t=78
Korzystając z okazji, ponieważ będę zajęty podczas nadchodzących dni do poniedziałku, pragnę oddać swój głos już teraz
Mój głos w tej sprawie to: ZA!
- Borys Zamycki
- Duma Bojarska
Re: Trzecie posiedzenie Dumy
Drodzy Deputowani oraz JIW!
Jako, że wszyscy już zagłosowali, zamykam głosowanie w tej sprawie, stwierdzając, że projekt ustawy o majątkach ziemskich przeszedł! )
Jako, że wszyscy już zagłosowali, zamykam głosowanie w tej sprawie, stwierdzając, że projekt ustawy o majątkach ziemskich przeszedł! )
Moi Drodzy Deputowani oraz JIW
Zarządzam trzydniowe głosowanie w sprawie ustawy o kodeksie karnym Rusowii
Biorąc pod uwagę, że mnie tu miało nie być do poniedziałku, ale cudem z doskoku dziś dałem jakoś radę,to mój głos w sprawie powyższej ustawy to: ZA!
Proszę zaprotokołować, że osobiście uważam projekt za zbyt restrykcyjny i że może odstraszyć potencjalnych nowych obywateli Rusowii
Zarządzam trzydniowe głosowanie w sprawie ustawy o kodeksie karnym Rusowii
Biorąc pod uwagę, że mnie tu miało nie być do poniedziałku, ale cudem z doskoku dziś dałem jakoś radę,to mój głos w sprawie powyższej ustawy to: ZA!
Proszę zaprotokołować, że osobiście uważam projekt za zbyt restrykcyjny i że może odstraszyć potencjalnych nowych obywateli Rusowii
- Borys Zamycki
- Duma Bojarska
-
- Duma Bojarska
Telegram dotarl do Budynku Dumy gdzie pracownik admnistracyjny budynku wyszedl do obradujacych i wyglosil jego tresc:Jestem ZA przykro mi ze nie moge z wami byc na miejscu ale musialem wyjechac w moje rodzine strony
Jung Ho Aleksy
Jung Ho Aleksy
Drodzy Deputowani oraz JIW Dziękuję Szanownym Deputowanym za oddanie Waszych głosów w tej arcyważnej sprawie i zamykam głosowanie odnośnie projektu ustawy o kodeksie karnym Rusowii ogłaszając, że projekt wspomnianej ustawy przeszedł