Dzień dobry!
-
Dzień dobry!
Witam wszystkich i każdego z osobna.
Przybywam do Rusowii z zamiarem osiedlenia się. Interesują mnie polityka, wojskowość i teologia. Debiutuję w mikronacjach, dlatego mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce.
Przybywam do Rusowii z zamiarem osiedlenia się. Interesują mnie polityka, wojskowość i teologia. Debiutuję w mikronacjach, dlatego mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce.

- Wilhelm Zygmunt von Zugdam-Romadonow • Stempel
- Jego Cesarska Mość, Cesarzewicz Rusowii
Re: Dzień dobry!
Witam szanownego pana. Mam nadzieję, że zagości pan na naszym forum na dość długi czas, oraz że się panu u nas spodoba. 

Вильгельм Сигизмунд фон Цудгам-Ромадонов

Jego Cesarska Mość, Cesarzewicz Rusowii, Książe Chardoński, Minister Obrony Imperium Rusowskiego, Herold Wielki Imperium Rusowskiego, Senator Senatu Rządzącego, Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny Imperium

Jego Cesarska Mość, Cesarzewicz Rusowii, Książe Chardoński, Minister Obrony Imperium Rusowskiego, Herold Wielki Imperium Rusowskiego, Senator Senatu Rządzącego, Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny Imperium

- Aleksandr I Nikołajewicz • Stempel
- Jego Cesarska Mość
Witamy serdecznie w Rusowii! W razie potrzeby służę pomocą i radą. Proszę czuć się jak w domu

Божиею Милостю Император и Самодержец Руссовии
- Pimen (Bugarin) • Stempel
- Rusowski Kościół Prawosławny
- Maria Fiodorowna • Stempel
- Jej Cesarska Mość
Dzień dobry!

Jej Cesarska Mość Maria Fiodorowna, z Bożej Łaski Cesarzowa Rusowii, Księżna krupijska
- Bojan Karenin • Stempel
- Baron
-